Even voorstellen

Even voorstellen

Talk 2 Pets is als diergedragspraktijk gevestigd binnen de praktijk van dierenartsen Kim en Greet.


We zien in onze dagelijkse praktijk regelmatig dieren met gedragsproblemen. 


De gedragspraktijk heeft als doel het welzijn van zowel dier als baasje te verbeteren, door mensen te helpen om de taal van hun huisdier beter te begrijpen. We nemen de tijd om te luisteren en een gepaste oplossing te vinden. We zetten hierbij hoog in op de preventie van gedragsproblemen.


We staan voor een eerlijke en open communicatie, naar u en uw dierenarts toe, en voor een werkwijze die gebaseerd is op wetenschappelijke informatie.


Dit ben ik.....

      .....Greet Diels

Ik ben als dierenarts afgestudeerd in 2006 aan de UGent. Na mijn studies ben ik werkzaam geweest in de farmaceutische sector, waarna ik in 2010 met veel goesting naar de dagelijkse praktijk terugkeerde. Sindsdien bouw ik, samen met mijn echtgenoot, aan een bloeiende gezelschapsdierenpraktijk.


In 2017 ronde ik een 2-jarige opleiding af als Cat Coach bij Felinova. 


Ondertussen volgde ik een 2-jarige postgraduaat opleiding in Companion Animal Behavior and Welfare bij Odisee Hoge School, die ik in juni 2019 afrondde.


Verder hou ik mezelf voortdurend up-to-date via vakliteratuur, congressen en voordrachten in binnen- en buitenland.


Talk2Pets vormt, vanaf het najaar van 2017, de koepel voor mijn diergedragspraktijk. De praktijk focust zich naast de preventie van gedragsproblemen, ook op het bieden van een oplossing voor bestaande problemen.


Ondertussen ben ik binnen onze kleine huisdierenpraktijk verantwoordelijk voor het psychische welzijn van onze patiƫnten.